Publisert: 01.03.2013

Utviklerkveld @meteorologisk institutt

Vi inviterer til utviklerkveld i Tallhall 5. mars. Kom og lek med værdata!

Difi og IKT Norge arrangerer denne våren utviklerkonkurransen Apps4Norge og til nå er det rundt 100 som har meldt seg på til selve konkurransen.

Åpent hus

Frem til innleveringsfristen 15.april får deltagerne tilbud om å delta på ulike åpent hus-arrangementer for å møte andre utviklere og dataeiere. Vi inviterer til et slikt åpent hus-arrangement i Tallhall 5. mars kl. 14-23.

Vi setter opp 40 plasser til eksterne deltakere hvor man kan sitte og jobbe med sine prosjekter. Deltakerne vil også få anledning til å møte folk fra instituttet som kan noe om både vær og data. (Og jus selvsagt, om noen skulle være interessert...). I tillegg kommer det IT-folk fra andre dataeiere og representanter fra samarbeidspartene i konkurransen.

Foredrag om API'er og lansering av frie data fra Vegvesenet

Kvelden starter med et foredrag av Andreas Krohn fra Nordic APIs med tema 20 APIs in 20 minutes. I tillegg skal Vegvesenet lansere nye (frie) data. Verdt å få med seg!

Vil du være med?

Ta med deg Laptopen din og se frem til en lærerik og hyggelig kveld med kolleger og apps-entusiaster! Ta kontakt med Jan Ivar Pladsen eller Kristin Lyng for spørsmål eller for å melde deg på.

Bookmark and Share
Idium Portalserver 3.0Idium webpublisering
Nettstedssikkerhet