Vår tjeneste eKlima har begrenset tilgang

Vi er dessverre nødt til å stenge våre tjenester eKlima og wsKlima for vanlig pålogging. Vi viser deg hvordan du kan finne våre værdata.

Værstatistikk-diagram fra Yr
Du finner værstatistikk på Yr.

Enkel tilgang: Værdata på Yr

Du finner en god del værdata på yr.no. Søk opp ønsket sted, og se observasjoner fra de tre nærmeste målestasjonene nedenfor værvarselet. Tidligere observasjoner finner du enten ved å følge lenken til de enkelte målestasjonene, eller til nærmeste målestasjon via "Været som var" og underpunktene "Detaljert" og  "Datosøk"  i venstremargen. "Detaljert" gir liste med døgnverdier, "Datosøk" gir døgnverdier og evt. timesverdier.

Eksempel: http://www.yr.no/sted/Norge/Troms/Troms%C3%B8/Troms%C3%B8/statistikk.html

Værdata på eKlima

Vi åpner ikke eklima/wsklima fullt igjen, fordi vi har behov for å ivareta sikkerheten i tjenesten. Dette er en gammel tjeneste, som vi er i ferd med å erstatte. Vi bruker nå ressursene våre på å få opp en ny, bedre og sikrere løsning.

Har du behov for værdata slik du tidligere har fått det gjennom eKlima eller wsKlima, kan vi gi deg tilgang ved å identifisere deg gjennom din IP-adresse. For å få tilgang tar du kontakt med Servicedesk på MET: servicedesk@met.no eller tlf 22 96 31 00.